Falsterbo Horse Show är ett av Sveriges mest omtalade och största internationella evenemang gällande hästar. Att kunna få med precis allt som finns att veta om detta gigantiska evenemang som är så välbesökt går inte i en enda liten kort artikel. Vi ska dock ta det absolut viktigaste när det gäller Falsterbo Horse Show. När det handlar om denna show är det alltid lika stora mängder häst som show de gånger som den årligen går av stapeln. Showen har ett stort intresse från både inteHorse_Showrnationella ryttare och den svenska eliten, såväl som de ryttare som är på väg upp i rampljuset inom denna sport.

I Falsterbo Horse Show deltar cirka tusen ryttare med sina hästar, samt att det finns långt över 500 funktionärer och minst lika många som sköter om alla hästar. Att Falsterbo Horse Show inte är någon vanlig tävling förstår du också lätt genom antalet deltagare, de alla femtiotalet klasser som finns att hoppa i samt alla de som besöker denna show för att se den och delta i festligheterna. För alla de människorna som på något sätt tar del av Falsterbo Horse Show är detta en livsstil, och det är något som de årligen besöker och inte kan leva utan.

Detta år, 2016, kommer Falsterbo Horse Show att gå av stapeln mellan den 2-10 Juli, för dig som vill uppleva den i verkligheten och delta i alla festligheter. Här kan du få allt i ett enda stort paket, och det kommer att bli perfekt för dig som har ett intresse av hästar. Här kommer du att finna tävlingar, likasinnade, sponsorer, utställare och ryttare. Helt enkelt är Falsterbo Horse Show en plats med ridning på världsnivå, där sommar, semester och sol möter alla festligheter som du kan önska. När du hör allt detta kommer det förmodligen att bli svårt att hitta något bättre att göra i början av Juli.