När du är intresserad av att hitta en vinnande häst är du antingen hästägare eller spelare. Att göra en guide för bägge dessa på samma gång är omöjligt, då det handlar om helt olika kunskaper och kriterier för detta. Därför väljer vi här att skriva lite information om hur det går till att finna en vinnande häst som spelare på trav och galopp. Naturligtvis är detta två helt olika sporter, som kräver kunskap om hur de fungerar för att kunna spela på dem. Det är också frågan om du spelar i vinstsyfte eller om du bara gör det för att det är roligt och spännande för mindre summor.

Hur som helt gäller det att ha koll på siffrorna, precis som i vilken sport som helst när du är spelare. I det fallet gäller det att se till tidigare resultat och gräva ned sig i de olika tabeller som du kan finna. Här handlar det även mycket om kombinationen häst och ryttare. Många gånger kan det vara en häst och en ryttare som passar horse-197199_1280bra ihop, men när ryttare eller förare av någon anledning byts ut presteras inte lika bra resultat. Spelar du från hemmet är det denna information samt alla de nyheter som du kan hitta inom sporten som gäller.

De bästa fördelarna som spelare har du om du är i god tid till tävlingarna på den plats där de ska utföras. Här kan du få värdefulla stalltips och kunskap om hästarnas dagsform, som gör att du inser vilka val av hästar att spela på som är de mest fördelaktiga för dagen. När du är på plats kommer du även att kunna göra dina spel i sista minuten, vilket gör att du kan se hur de hästar som du har intresse för uppför sig vid träningsvarv och uppvärmning. På det sättet får du de största möjligheterna att spela på en vinnande häst.