På denna lilla plats på nätet har vi skapat en sida som handlar om hästar och olika tävlingar för dessa, samt vad du kan och vad som finns att göra med en häst. Hästar är ett stort område både som fritidsintresse, att arbeta med dem samt som populär sport, vilken utförs i många olika kategorier av tävlingar. I och med detta har vi även lagt in lite om hur det är, och vad som gäller, när du är den som gillar att spela på hästar. Idag har spel om pengar blivit något som är ett horse-653441_1280intresse för många människor. En del försöker att leva på det, medan andra bara ser det som en rolig grej och hoppas på att turen ska stå dem bi.

Precis som med alla ämnen är allt som vi har beskrivit i kombination med varandra ett riktigt stort område att behandla, och därför har vi valt att inta en position där vi skriver generellt om de olika sakerna som vi tar upp. På denna sida hittar du artiklar och bloggposter som kan vara en mycket intressant läsning för den som inte känner till något om hästar. För alla de som redan har detta som intresse kommer informationen förmodligen att vara för enkel. Finns dock intresset kanske även viljan att läsa för att se vad vi har för information finns.

Vi som har skrivit denna sida är några som har hästar och spel som fritidsintressen. Vi är på inga sätt experter inom alla dessa områden, men har grundläggande kunskaper i vad som behövs för att känna till och ta hand om hästar. Vi har också grundläggande kunskaper gällande spel på trav och galopp under många år. Med vår kunskap hoppas vi kunna bidra till att flera känner till detta härliga ämne. Välkommen till oss på denna lilla trevliga och informativa hemsida.